Hur påverkas din besök hos oss på Bohus Kayak av Covid-19?


INFORMATION FÖR EN TRYGG & TREVLIG BESÖK

Även detta året i 2021 finns det många av er som undrar hur det kommer gå till när ni hyr kajak hos oss, om det är säkert att hyra och paddla kajak, hur vi tänker kring bokning och avbokning och vad ni kan göra för att hjälpa minska smittspridningen när ni besöker oss.

Det viktigaste för oss är att du som besökare får en trygg och trevlig vistelse. Det ska kännas bra att boka och vi vill att du ska kunna se fram emot att komma ut i naturen utan att behöva oroa dig för att smittas eller smitta andra. 

Här har vi samlat allt information kring hur vi hantera uthyrningen under Corona-pandemin.


Att vistas i naturen och att motionera anses som bra - speciellt under pandemin där många jobbar hemifrån och rör mindre på sig. Att paddla kajak är en bra och trygg aktivität - även under pandemin. Det är lätt att hålla avstånd ute i naturen och risken för smittspridning är låg ute i den friska luften. Vi har mycket plats ute och dörrarna till kajakboden är alltid öppna för att säkerställa bra ventilation. 

Klicka på länkerna nedan för att få mer information angående resan till oss, avbokningsregler och besökare i butik och reception. 

RESA TILL OSS


Det är inte under själva vistelsen hos oss där det är störst risk att smittas eller smitta andra. Det är på resan till oss där du kommer att komma i kontakt med andra människor - t.ex. om du resar till oss med buss eller tåg. 


Det är Västtrafik som driver kollektivtrafiken i regionen. När du planera din resa till oss och måste använda dig av kollektivtrafiken, kolla upp med Västtrafik och Folkhälsomyndigheten vad deras rekommendationer är. 

väg längs vatten i solsken

MYCKET PLATS I KAJAKBODEN!


Om du har varit hos oss innan är du kanske van vid att komma in i butiken genom den blå dörren - den försöker vi hålla stängd i år för att minska risken för smittsprindningen som är störst inomhus. Istället hälsar vi dig välkommen utanför butiken eller i vår rymlig kajakbod. I  kajakboden har vi mycket plats och tack vore de stora dörrarna kan vi hålla en hel sida öppen för att säkerställa bra ventilation och undvika trängsel. Här checkar du in med personalen, hämtar du utrustning och planerar din tur.


Även om kajakboden är stor, ber vi dig att se till att alltid hålla avstånd till personalen och andra gäster. Om ni är ett större sällskap, kan ni be en eller två av er att att hämta utrustning till de andra. Vår personal hjälper er att planera paddlingen när ni kollar på kartan i boden tillsammans - även här räcker det om ni ber en eller två personer att lyssna som sedan kan berätta för resten av sällskapet utomhus. Varje sällskap får en eller fler små kartor - det är samma kartan som hänger i boden så att ni enkelt känner igen allt. 

BOKNING & AVBOKNING


I osäkra tider som dessa kan det vara svart att planera och boka en resa. Därför har vi utökat bokningssystemet och det är nu möjligt att boka kajak samma dag som du ska besöka oss. Tänk på att vi har begränsat antal kajaker, så att boka i förväg kan vara en bra idé om du vill vara säker att det finns tillgängliga kajaker. Du har alltid möjlighet att boka om din aktivitet till ett nytt datum om du blir sjuk utan extra kostnad. Om du vill avboka istället, har du möjlighet att få tillbaka dina pengar minus en avbokningsavgift upp till 24 timmar innan bokningstillfället. Läs mer om våra hyresvillkor och avbokningsregler här

HAR DU FLER FRÅGOR?


Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor kring planering, bokning eller annat. Vi hjälper dig gärna och vill att det känns tryggt och bra att besöka oss. 

Läs mer om oss som jobbar på Bohus Kayak!